• Dolar
    32.895
  • Euro
    35.347
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.459
KIRIKKALE
36°
01:9

İkindi'ye Kalan Süre

Bayram öncesi dolandırılmayın!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları dijital mecralarda karşılaşabilecekleri oltalama amaçlı içeriklere karşı uyardı.


İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kurban bağışı, bayrama özel kredi" gibi ifadelerle sosyal medya, e-posta veya SMS yoluyla paylaşılan sahte bağlantılara tıklanmaması gerektiği vurgulandı. Bu tür içeriklerin, vatandaşları oltalama yöntemiyle tuzağa düşürmeyi amaçladığı ifade edildi. Vatandaşların, sahte bağlantılar üzerinden yönlendirilen sitelerde kesinlikle bağış ya da ödeme yapmamaları gerektiği belirtildi.

Teyit edilemeyen taraflarla kişisel ve finansal bilgilerin kesinlikle paylaşılmaması gerektiği hatırlatılan açıklamada, vatandaşların şüpheli içeriklerle karşılaştıklarında hemen yetkililere başvurmaları gerektiği bildirildi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı daha dikkatli ve bilinçli olmaya davet etti. Bayram sevincinin kötü niyetli kişiler tarafından suistimal edilmemesi için herkesi duyarlı olmaya çağırdı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Önal, Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Meteor yağmuru geliyor

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'de bir şok istifa daha!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84552

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#