• Dolar
    32.318
  • Euro
    34.792
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
17°
07:32

Öğleye kalan Süre

Baran’a Pazar esnafından sevgi seli

Kırıkkale’ye döner dönmez, ayağının tozuyla ziyaretlere yeniden başlayan Arap Osman Baran, “Vatandaş bizden hizmet bekliyor; sokak sokak, kapı kapı gezerek bugüne kadar yaptığımız ve yapacağımız işleri Ak Partinin adayı Mehmet Saygılı bey ile toplumun tüm


Kırıkkalemiz Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Çarşamba pazarına giriş yapan Arap Osman Baran ve ekibi , Ak Partinin hizmetlerini ve Belediye çalışmalarını analttı.Baran Pazar esnafından Başkan Saygılı için destek olalım. Yeni dönemde de sizlerle birlikte şehrimize daha çok, daha güzel hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

VATANDAŞ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR

Esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdüren Arap Osman Baran, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.Baran, ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, Kırıkkale her yönüyle geliştirmeye gayret göstereceklerini ifade etti. Baran, “Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden toplumumuzun her kesimi ile bir araya gelmeye, onların fikir, düşünce, eleştiri ve taleplerini almaya devam edeceğiz. Bu güzel şehrimizi ortak akılla yönetmeyi sürdüreceğiz.

Kırıkkale en güzel noktalara taşımak için dün olduğu gibi bugün ve yarın da gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Kırıkkale’ye devasa projelerle hak ettiği noktaya taşımak için vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle vererek, bu şehri Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’ta Teravihe gel, bayramlık ayakkabıyı kap

İlginizi Çekebilir

Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

İlginizi Çekebilir

Benzine 68 kuruş zam geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96231

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#