• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
04:32

Öğleye kalan Süre

Başvurular 19 Şubat'ta son!

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Balışeyh ilçesinde çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımlar konusunda bilgiler verildi.


Yapılan bilgilendirmede desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin en geç 19 Şubat 2024 tarihine kadar müracaat etmeleri gerektiği hatırlatıldı.

BALIŞEYH İLÇESİNDE ÜRETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi (KKYDP) Tebliğ Uygulama esaslarının yayınlanması ile 3 Ocak 2024 tarihinde başlayan başvurular, 19 Şubat 2024 tarihinde sona eriyor. Bu kapsamda Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Şubesi Teknik Personelleri tarafından, Balışeyh İlçesinde üreticiler ile bir araya gelinerek yatırım konuları, hibeye esas projeler ve hibe oranları anlatıldı. Yapılan açıklamada “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Başvurular 03.01.2024 tarihinde başlamış olup, 19.02.2024 tarihi saat 23:59 itibariyle sona erecektir” ifadelerini yer verildi.

İlginizi Çekebilir

ÇAMDER BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı: Kadim Kentimizin Şahlanış Yılı Olacak

İlginizi Çekebilir

Çelebide Feci Kaza!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50490

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#