• Dolar
    34.103
  • Euro
    38.146
  • Ç.Altın
    4.779
  • Altın
    2.874
KIRIKKALE
24°
03:59

Öğleye kalan Süre

Bakan Tekin açıkladı: Okullar 9 Eylül’de açılacak.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN Türk canlı yayınına katılarak eğitim takvimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, 9 Eylül’de tüm okulların eğitim öğretim yılına başlayacağını ve herhangi bir erteleme olmadığını duyurdu.


9 EYLÜL’DE TÜM OKULLAR EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLAYACAK

Bakan Tekin, 9 Eylül’de tüm okulların eğitim öğretim yılına başlayacağını ve bu tarihte herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadığını vurguladı. "Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili mevzularda bazı spekülasyonlar ortaya çıkıyor. Ancak, 9 Eylül'de okullar açılacak ve erteleme gündemde değil" şeklinde konuştu. Tekin ayrıca, öğretmen seminerlerinin 2 Eylül'de başlayacağını, eğitim takviminde planlanan herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti.

EĞİTİM DÖNEMİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BAŞLAYACAK

 Deprem bölgesinde eğitim sürecinin nasıl işleyeceğine dair soruları yanıtlayan Tekin, bu bölgelerde de 9 Eylül itibarıyla eğitim dönemine sorunsuz bir şekilde başlanacağını duyurdu. "Deprem bölgesinde de eğitim takvimine uygun olarak 9 Eylül'de dersler başlayacak. Bu konuda herhangi bir aksama veya erteleme yaşanmayacak" dedi.

ARA TATİLLER KALDIRILACAK MI?

Ara tatil uygulamasıyla ilgili de önemli bir açıklama yapan Bakan Tekin, ara tatilin kaldırılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Ancak, eğitim süreçlerinde bazı değişiklikler yapıldığını belirten Tekin, "Uzaktan yürütülen seminerler artık yüz yüze gerçekleştirilecek. Ara tatil ile ilgili herhangi bir değişiklik yok" dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Otobüste uyuşturucu ile yakalanan yolcu tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19915

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#