• Dolar
    32.515
  • Euro
    34.797
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.413
KIRIKKALE
22°

Atatürk Bulvarında bomba paniği

Kırıkkale’de Atatürk Bulvarında bir işletmenin önünde unutulan valiz, bomba paniği yarattı.


Olay, Atatürk Bulvarında bir işletmenin önünde meydana geldi. Apartman çıkışına bırakılan valizden şüphelenen iş yeri sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Ekipler, şüpheli valizin çevresinde güvenlik tedbirleri alırken, çevrede bulunan vatandaşlar, iş yerleri ve apartmanlar boşaltıldı. 

KIRIKKALE TERÖRLE MÜCADELE ŞEHRE HAKİM

Terörle Mücadele ve asayiş şube ekipleri çevrede yaptıkları araştırmalarda, valizi unutan şahsa ulaştı. Valizin sahibi olay yerine çağrıldı. Önce valizde inceleme yapan ekipler, valizi sahibine teslim etti. Terörle Mücadele ve asayiş ekiplerinin aldıkları tedbirler, vatandaşlar tarafından da taktirle karşılanırken, valizin içinde elbise olduğu belirlendi.

ARAÇ VE YAYA GEÇİŞİNE KAPATILDI

Valizi unutan şahsın İstanbul’a yolculuk yapacağı sırada annesinin rahatsızlanması nedeniyle acele ettiği ve valizi apartmanın girişinde unuttuğu öğrenildi. Alınan tedbirler nedeniyle yaklaşım yarım saat araç trafiğine ve yaya geçişine kapatılan Atatürk Bulvarı, valizin sahibinin bulunması üzerine tekrar trafiğe ve yaya geçişine açıldı.

İlginizi Çekebilir

İzzettin köyü muhtarı kaza kurbanı!

İlginizi Çekebilir

MKE personel alacak

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79425

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#