• Dolar
    32.248
  • Euro
    35.032
  • Ç.Altın
    4.071
  • Altın
    2.482
KIRIKKALE
27°
00:14

İkindi'ye Kalan Süre

YİH Hastanesi Vefa Köşesi'nde unutulmaz anlar

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, vefat eden sağlık çalışanlarını unutmamak adına duygusal anlara sahne olan bir tören düzenledi.


Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, 2002'den beri Kırıkkale'ye sağlık hizmeti sunan bir kurum olarak, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını unutmayıp onların anısını yaşatmak için duygusal anlar yaşandığı bir etkinlik düzenledi. Hastanenin, vefat eden çalışanlarının hatırasını yaşatmak adına oluşturduğu Vefa Köşesi'ne, son olarak yemekhane personeli Yunus Kızılırmak'ın fotoğrafı ve ona özel bir anma metni eklenerek bir tören düzenlendi. Törende, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları, Kızılırmak'ın anısına saygı duruşunda bulunarak dualar etti. Hastane Başhekimi Operatör Dr. Yusuf Albayrak, Kızılırmak'ın hastane için ne kadar değerli olduğunu vurgulayarak, onun unutulmayacağını belirtti.

RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN

Albayrak, "Yunus Kızılırmak, hastanemiz için çok önemli bir değerdi. Kendisi özverili çalışmaları ve güler yüzüyle tüm çalışanlarımız ve hastalarımız tarafından seviliyordu. Onu aramızda kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu köşeyi de onu ve diğer vefat eden çalışma arkadaşlarımızı unutmamak ve anılarını yaşatmak için oluşturduk. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun." dedi.

İlginizi Çekebilir

Çiftçiler Ata Tohumlarıyla Organik Tarım Yapıyor

İlginizi Çekebilir

Köylüleri sevindiren yatırım

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Beethoven gecesi düzenlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23409

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#