• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
04:30

İmsak'a Kalan Süre

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası'nda görev değişimi

Fatma Dağ Yılmaz, Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı'na atanarak sendikanın ilk kadın Şube Başkanı oldu.


Kırıkkale'de faaliyet gösteren Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Yönetiminde değişiklik yapıldı. Fatma Dağ Yılmaz, Merkez Yönetim Kurulu'nun takdiriyle Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına atandı.

Bu kararla birlikte Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası bünyesindeki ilk kadın Şube Başkanı oldu. Fatma Dağ Yılmaz: "Emeklerimin karşılığını aldığım bir gün bugün çok şükür sosyal hizmet Uzmanı olarak yeni görevime başladım. Allah yolumu hayırlı kılsın inşallah. Duygularım tarifsiz buruk bir sevinç var 12 yıldır yaptığım hemşirelik görevim ile vedalaştım. Umuyorum ki bundan sonraki yıllarda daha çok değer gören bir meslek grubu olarak anılır. Hep inandığım bir söz var Kader gayrete aşıktır. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu açıldı

İlginizi Çekebilir

Yılmazer ‘’Kırıkkale'yi Dünyaya Tanıtacak Bir Adım: Uluslararası Silah Fuarı’’

İlginizi Çekebilir

JANDARMADAN OPERASYON 3 SİLAH YAKALANDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72756

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#