• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°
01:59

İkindi'ye Kalan Süre

ŞANSAL GÖREVİNDEN ALINDI

Yahşihan Belediyesi başkanı  osman Türkyılmaz İmardan sorumlu Başkan  yardımcısı Hakan Şansal görevinden aldı.


Baha Önce istifa edip tekrar görevine dönen  Hakan  Şansal Beleediye başkanı osmanTürkyılmaz'ın MHP  Listesinden meclis üyesi secilen Şansal aynı zamanda İmardan sorumlu b aşkan yardımcısı olarak atanmıştı.bu kezde görevden alınarak meçlis üyeliğne devam edecek.

Konu hakkında sorularımızı yanıtlayan Türkyılmaz Şansal bey yol arkadaşımdır. Oturduk konuştuk Kendisine Belediye Başkanı adayı olduguna dair bilgilerin geldigin sordum oda nasip olursa aday olacagım dedi. Bende Sayın şansalı görevden aldım. Başarılar diledim. Sarıldık öpüştük yollarımızı ayırdık şeklinde ifade etti.

Başkan yardımcılıgı Görevden el çektirilen Hakan Şansal.'da yaptıgı açıklamada sayın Başkan Türkyılmazla toplantı yaptık konuştuk medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık. Görevden almasını bizzat kendisinin istedigini kaydeden Şansal ' birlikte yol yürüdük zafer elde ettik. Oturup tartıştık bir noktaya getirdik ve yollarımızı ayırdık. Konu hakkında ilerliyen günlerde bir açıklama yapacagım. Çizmiş oldugumuz yol haritasını açıklayıp yolumuza devam edecegiz' dedi

İlginizi Çekebilir

Ev kadınları hem öğreniyor hem de ev ekonomisine katkı sağlıyor

İlginizi Çekebilir

Patatesle Mükemmel Güller Nasıl Yetiştirilir?

İlginizi Çekebilir

ESER GEDİK’DEN TÜRKYILMAZ’A PLAKET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98665

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#