• Dolar
    32.578
  • Euro
    35.333
  • Ç.Altın
    4.054
  • Altın
    2.470
KIRIKKALE
29°
02:5

Akşam'a Kalan Süre

İçme suyu arıtma tesisinin kapasitesi artırıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirdeki içme suyu arıtma tesisinin kapasitesini artırmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ASKİ) tarafından sağlanan 5 yeni motorun tesislerine kazandırıldığını açıkladı.


Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirdeki içme suyu arıtma tesisinin kapasitesini artırmaya yönelik önemli adımlar atıldığını duyurdu. Önal, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İSKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ASKİ) tarafından sağlanan 5 yeni motor ile tesisin kapasitesinin artırıldığını belirtti. Bu sayede, özellikle yaz aylarında yaşanan su problemlerinin büyük oranda önüne geçileceğini ifade etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal:" Şehrimize su temini sağladığımız, içme suyu arıtma tesisimizin en önemli sorunlarının üstesinden bir bir geliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İSKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ASKİ)'nden Arıtma Tesisimize kazandırdığımız 5 yeni motor ile tesis kapasitemizi arttırarak, yaz aylarında yaşanan su problemlerinin önüne büyük oranda geçiyoruz. Artık daha güçlü ve hazırlıklı bir Kırıkkale ile geleceğe güvenle bakıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Otomobil koltuğunda saklanmış uyuşturucuyu Jandarma yakalandı

İlginizi Çekebilir

Keskin'de Yahya Ucaçelik sürprizi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin sağlık durumu hakkında brifing aldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97271

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#