• Dolar
    32.364
  • Euro
    34.708
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
19°
00:32

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’nin her yeri ilaçlanıyor

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin genelinde haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Müdürlük ekipleri, günün ilk ışıklarından itibaren parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmaları yapıyor.


TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR

Haşere ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, "Şehrimiz genelinde haşerelere karşı program dahilinde ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda yaşaması için parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz, günün ilk ışıklarından itibaren sahada görevlerinin başındalar ve tüm haşereleri yok etmek için titizlikle çalışıyorlar."

İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VERMİYOR

 Yetkililer, ilaçlama çalışmalarının belirli bir program dahilinde yapıldığını ve ilaçların insan sağlığına ve çevreye zarar vermediğini de sözlerine ekledi. Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bu çalışmaları, şehrin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşanmasına katkıda bulunuyor. Vatandaşlar, haşere ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi almak veya şikayetlerini bildirmek için Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne 185 numaralı telefondan ulaşabilirler.

İlginizi Çekebilir

Ergin’den Yiğit Hamza’ya daire sözü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de metruk binalar denetlendi

İlginizi Çekebilir

Mazot yüklü tanker alevlere teslim oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92828

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#