• Dolar
    32.426
  • Euro
    34.828
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
19°
03:43

Öğleye kalan Süre

Yuva Mahallesine Hizmet İçin

31 Mart yerel seçimleri için Yuva Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan A.Kadir Yağlı, “Mahallemiz için değişim ve yeniliğe imza atmaya hazırız” diyerek iddiasını ortaya koydu.


Mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm getireceğini inandığını belirten Yağlı, “Bütün kapıları tek tek çalıyorum. Mahallenin sorunları ve eksiklerini biliyorum. Yuva Mahallesi’nin değişime ve yeniliğe ihtiyacı var. Ben ve ekibim bu değişim ve yeniliğe imza atmaya hazırız. Özellikle ulaşım, temizlik, ilaçlama, sokak aydınlatmaları, asfaltlama ve kaldırım düzenlemesi gibi sorunları çözeceğiz” dedi.

Yuva Mahalle Muhtar adayı A.Kadir Yağlı  projelerini de anlattı. Yağlı’’  Mahallemizde yapılmamış hizmetleri görüyor, analiz ediyor, notlarımızı alıyoruz.  2024 seçimlerinde mahalle sakinlerimiz destek verirlerse bu sorun ve sıkıntıların çözümü ve daha güzel hizmetler yapmak için canla başla çalışacağız dedi.

Yuva Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Yağlı, mahalle sakinlerinden 2024 yılı seçimleri için destek beklediklerini belirterek  “Yuvay Mahallesi hizmeti bizimle görecek” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Hainleri meclisten çıkartın

İlginizi Çekebilir

BARAN'A YOĞUN İLGİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaşayan yabancı uyruklu sayısı açıklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63544

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#