• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:45

İmsak'a Kalan Süre

Yılmazer’den Tiryaki’ye Taziye Mesajı

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Yılmazer 22. Dönem CHP Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki’nim ani ölümü ile ilgili taziye mesajı yayınladı.


Yılmazer’’ Kırıkkale'ye hizmetleriyle gönüllerimizde taht kuran kıymetli insanlardan birinin kaybını üzüntüyle öğrenmekten dolayı buruk bir duygu içerisindeyim. 22. Dönem CHP Kırıkkale Milletvekili ve Kayadibi Cennet Bahçesinde Restoran sahibi olan sayın Halil TİRYAKİ'nin vefat haberini almış bulunmaktayım.Merhum Halil TİRYAKİ, samimiyeti ve çabasıyla Kırıkkalemizin gelişimine katkı sağlamış, değerli hizmetler sunmuş bir isimdi. Hem siyasi kariyerindeki başarısı hem de iş dünyasındaki emekleri, onu Kırıkkale'nin saygı duyulan isimlerinden biri haline getirmiştir.Bu hüzünlü anımızda, merhuma Allah'tan rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen büyük bir kayıptır, Halil Tiryaki’nin kaybı. Rahmetli Babamla aynı dönem milletvekili olarak parlamentoda idiler. Ve farklı partilerde olmalarına rağmen birbirlerinin dilinden iyi anlarlardı ve birbirlerine saygı ve sevgi beslerlerdi.TİRYAKİ Ailesi'nin acılarını paylaşıyoruz. Dualarımızda olduklarını unutmayacağız.

Allah'ın rahmetiyle kucaklaşsın, mekanı cennet olsun temennisiyle, sevgili Halil TİRYAKİ'yi sonsuzluğa uğurlarken, geride bıraktığı anılarıyla da kalbimizde yaşayacak.’’dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Genç Sporcu’dan anlamlı gösteri

İlginizi Çekebilir

BU GÜN 4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Bayram trafiği yüzde 100'e ulaştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28966

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#