• Dolar
    32.203
  • Euro
    35.018
  • Ç.Altın
    4.126
  • Altın
    2.522
KIRIKKALE
27°
02:26

İkindi'ye Kalan Süre

Yılmazer’den Can’a destek

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Avukat Mehmet Yılmazer Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’a yönelik yapılan komploya tepki gösterdi.


Yılmazer, “Bakan Yardımcımız Ramazan Can'ın söylediği bazı doğrular, muhalefetin yandaş yayın organlarının zoruna gitmiş” dedi.

 Fox haber üzerinden servis edilen haberde Kırıkkale eski Milletvekili, Bakan Yrd. Ramazan CAN’ın mesaj kayıtları illegal bir şekilde kendisinin bilgisi ve rızası bulunmaksızın servis edilmiş ve hakkında linç propagandası yapılmıştır. Bu konuda hukukun öngördüğü çerçevede süreci ele almak gerekirse ilk olarak yeni bir düzenleme olan KVKK kapsamında bir kişinin rızası dışında bilgi ve kayıtlarının alınması kullanılması dağıtılması ceza sebebidir. Yine 5237 sayılı TCK’nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metninde Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. denilmektedir. Her iki kanun hükmünden de açıkça anlaşılacağı üzere Sayın bakanın bilgilerini suç işleyecek derecede ele geçirme çabası sergileyen bu sözde basın mensuplarının işledikleri suçun mahiyeti ve suç mağduru bulunan kişinin saygınlığı dikkate alındığında asıl toplumda linç edilmesi gereken kimseler burada suçu işleyen basın mensubu gazete televizyon ve haber yapan kimselerdir.

İlginizi Çekebilir

Silahlı Maganda Trafik Levhalarına Zarar Verdi

İlginizi Çekebilir

Böylesi daha önce hiç yaşanmadı

İlginizi Çekebilir

Ak Parti'de liste krizi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84670

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#