• Dolar
    32.590
  • Euro
    35.065
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
36°
01:8

Akşam'a Kalan Süre

Yiğit Hamza için zaman daralıyor!

Kırıkkale’nin tek SMA hastası olan minik Yiğit Hamza Demir’in valilik izninin bitmesine 3 hafta gibi kısa bir süre kaldı.


SMA Hastası Yiğit Hamza için zaman daralıyor! Son üç hafta…

Kırıkkale’nin tek SMA Tip 1 hastası olan Yiğit Hamza Demir, hastalığına çözüm olacak ilaç için Kırıkkaleli vatandaşların desteğini bekliyor. Uzun süredir yürütülen kampanyalar sonucu Yiğit Hamza’nın ilacını alabilmesi için gerekli olan 61 milyon liranın, 53 milyon liralık kısmı toplandı. Yiğit Hamza’nın sağlığına kavuşabilmesi için ise 8 milyon liraya daha ihtiyacı var.

Yiğit Hamza gönüllüleri ise kentin farklı noktalarında programlar düzenleyerek ve kentte bulunan hemen her işletmeye kumbaralar koyarak, Yiğit Hamza için gerekli olan parayı toplamaya çalışıyor. Kırıkkaleli iş insanları ve hayırseverlere seslenen Yiğit Hamza gönüllüleri, “Desteklerinizle 53 milyon TL toplandı. Son 8 milyon TL kaldı. Valilik iznimizin bitmesine ise 3 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Şehrimizin ileri gelenlerini, iş insanlarımızı ve hayırseverleri, Yiğit Hamza’ya destek olmaya çağırıyoruz.” dedi. Öte yandan, Yiğit Hamza için Kırıkkale Valiliği’nin izni ile başlatılan bağış kampanyası 5 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hısımlar arasında silahlı kavga

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin kaderiyle oynadılar!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de firari 17 hükümlü yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43971

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#