• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
07:56

Öğleye kalan Süre

Yeniden Refah’ın Hedefi Büyük

Millî Görüş Geleneğin efsane ismi Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi seçimlere iddialı giriyor.


Millî Görüşün sembol ismi Mücahit Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine iddialı hazırlanıyor. Kırıkkale’de Muhammet Ali Tekinay’ı aday gösteren Yeniden Refah Partisi, ilçelerde de iddialı adaylarla seçime gidiyor. Delice’de mevcut Belediye Başkanı Turgut Özdem’i, Balışeyh’te İl Genel Meclisi Başkanvekili Hilmi Şen, Keskin’de eski Ak Parti İlçe Başkanı Halim Bulut gibi iddialı isimlerle seçime giren Yeniden Refah Partisi Kırıkkale’de en az iki ilçe almayı hedefliyor. İl ve İlçelerde iddialı adaylarla seçim çalışmalarını yürüten Yeniden Refah Partisi özellikle Balışeyh ve Delice’de ciddi bir sinerji yakalamış durumda. Yakalanan sinerjiyi sandığa yansıtmayı hedefleyen Yeniden Refah Partisi tüm seçim bölgelerinde yoğun bir seçim dönemi geçiriyor.

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz

İlginizi Çekebilir

KOYUNCU ÇALIŞANLARININ MAAŞ ALACAKLARINI ÖDEDİ.

İlginizi Çekebilir

Her düğüne bir polis

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38419

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#