• Dolar
    31.338
  • Euro
    33.883
  • Ç.Altın
    3.478
  • Altın
    2.064
KIRIKKALE
18°
02:36

İkindi'ye Kalan Süre

Yemeden önce iki kere düşünün

Kabuk kısmında yüksek toksinler barındıran salatalık fazla tüketildiğinde zehirlenmelere yol açabilir.


Kabuk kısmında yüksek toksinler barındıran salatalık fazla tüketildiğinde zehirlenmelere yol açabilir. Aşırı miktarda tüketilen salatalık, bedenden gereğinden fazla su atılmasına neden olur. Bu durum kalp rahatsızlıklarını tetikleyebilir. Tadı acı olan salatalıklar, bazı kişilerde cilt alerjilerine neden olabilir. Amerikan Alerji Akademisi Astım ve İmmünoloji tarafından yapılan bir araştırmaya göre kanarya otu poleni, kavun, papatya çayı, muz ve ayçekirdeği alerjisi olan kişiler salatalık yedikten sonra cilt alerjisi yaşayabilir.

Hem sofralarımıza lezzet katan hem de doğal cilt bakım ürünleri arasında favori bir seçenek olan salatalık, doğru şekilde tüketildiğinde insan sağlığına sayısız fayda sağlıyor. Ancak her besin gibi salatalığın da aşırı tüketimi zarara yol açabiliyor. Bilinçsizce tüketilen salatalık, kalp hastalıklarından toksin birikimine kadar pek çok ciddi sağlık sorununa zemin hazırlıyor.

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

YILMAZER KANAL 5 ‘ TV DE

İlginizi Çekebilir

Önal, “Herkesin kalbimizde ve gönlümüzde yeri var”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81287

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#