• Dolar
    32.321
  • Euro
    34.862
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
17°
04:31

Öğleye kalan Süre

Yavaş, "sonuna kadar arkasındayım"

CHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Umut Kazan’a Ankara’dan önemli mesaj geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, güzel işbirliği yapacağını söylediği Kazan için, “sonuna kadar arkasındayım” dedi.


Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi CHP Belediye Başkan adayı Umut Kazan’a Başkent Ankara’dan önemli destek geldi. İlçede seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Umut Kazan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret için gittiği seçim bürosunda büyük ilgi gördü. Başkan adayı Kazan’ı yayına alarak mesaj veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sevgili Yahşihanlılar sözleriyle başladığı konuşmasında, ”İnşallah umut kardeşim Yahşihan’a belediye başkanı olacak. Kendisiyle güzel işbirliği yapacağız. Kendisinin her zaman sonuna kadar arkasında olacağız” dedi. Kazan’da Başkan Yavaş’a manevi desteğinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

KALETEPE’DE EMANİ PERK FARKI

İlginizi Çekebilir

MERHABA YA ŞEHR-İ RAMAZAN

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25281

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#