• Dolar
    32.368
  • Euro
    34.744
  • Ç.Altın
    3.957
  • Altın
    2.389
KIRIKKALE
19°
02:38

İkindi'ye Kalan Süre

Yaşihan’da barış kazanacak, sevgi kazanacak, Umut kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye başkanı adayı Umut Kazan, seçim bürosunu açtı. Coşkulu bir kalabalığa sahip olan açılışa yüzlerce partili ve sevdikleri katılarak Kazan’ı yalnız bırakmadılar.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye başkanı adayı Umut Kazan’ın seçim ofisinin açılışı coşkulu bir açılışa dönüştü. Açılışa; CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale İl başkanı Onur Yüksel Bozdağ başta olmak üzere CHP protokolü, parti üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı. Programda konuşma yapan İl başkanı Bozdağ ve Milletvekili Ahmet Önal, ortak noktaya değindi. Yahşihan’a “Umut, sevgi, barış” gelecek diyen Önal; 31 Mart seçimlerinde Umut Kazan için destek istedi.

 

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMASI SEBEBİYLE DE AYRICA BİR ÖNEME SAHİPTİR

Milletvekili Önal’ın ardından konuşmasına başlayan Yahşihan Belediye Başkanı Adayı Umut Kazan; Öncelikle Aday Tanıtım davetimize katıldığınız için her birinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aylar önce biz bir hayal kurduk. Ve yola çıktık. Bu hayalimiz Yahşihan’ı hak ettiği belediyeciliğe kavuşturmak. Yine tarihi bir gün olan 9 Eylül 2023 tarihinde açıkladığımız Yahşihan Belediye başkan aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Bu süreçte binlerce insanımızla görüştük. Yüzlerce evi ve işyerini ziyaret ettik. Esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, öğrenci kardeşlerimizle görüştük. Az konuştuk, çok dinledik. Halkımızın sorunlarına kulak verdik. Yahşihan, stratejik konumu Kültür ve medeniyetin başkenti Ankara’ya yakınlığı, çağdaş görünümü, kimliği ve dokusu ile Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine bağlı kadim bir ilçemizdir. Yahşihan aynı zamanda benim de mezunu olmaktan gurur duyduğum Kırıkkale Üniversitesine ev sahipliği yapması sebebiyle de ayrıca bir öneme sahiptir”.

BİZ KAVGAYI DEĞİL BARIŞI HAKİM KILMAK İÇİN GELİYORUZ

“Biz kavgayı değil barışı hakim kılmak için geliyoruz. Bu vesileyle mevcut ve geçmiş dönem başkanlarına yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Ancak Yahşihan artık sosyal belediyecilikle tanışmalıdır. Biz bayrağı daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Aradan geçen süreç içerisinde vatandaşımızın desteğini aldık. Sizlerden gelen heyecan ve güven duygusuyla hareket ettik. Yükümüzün farkındaydık, sorumluluğumuz ağırdı. Ancak sizler sayesinde bu yükü taşımayı başardık. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinden sonraki en büyük eseri ve mirası olan Cumhuriyet Halk Partimizin Parti Meclisi tarafından alınan kararla Yahşihan İlçemizin Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayız. Bana bu onurlu görevi veren başta Genel başkanım olmak üzere genel başkan yardımcılarımıza, parti meclisi üyelerimize , milletvekillimize, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağıma emin olabilirsiniz. Sağ olun var olun ! Çıktığımız bu yolda siz kıymetli yol arkadaşlarımın destekleri bizlere güç veriyor. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, okuduğumuz ve halen yaşadığımız Yahşihan’ımıza hizmet etme günü artık gelmiştir”.

KAYNAKLARIN DOĞRU KULLANILMADIĞINI NE YAZIK Kİ GÖRÜYORUZ

“Bu şehrimize de hak ettiği gibi dürüst, liyakatli, görevini en iyi şekilde yerine getirecek yöneticiler gerekir. Şehrin sorunlarını biliyoruz. Bölgenin alt yapısıyla ilgili sorunların tam olarak çözülemediğini biliyoruz. Şehrin üst yapısıyla ilgili çok büyük eksikliklerin olduğunu tespit ettik. Şehirde çocukların oynayabileceği, gençlerin ve ailelerin vakit geçirebileceği yeşil alanların olmadığının farkındayız. Bölgedeki çarpık kentleşmenin farkındayız. Kontrolsüzce artan yapılar olmasına rağmen sosyal alanların yetersiz olduğunu, sağlık ocağı, okul, cami gibi sosyal alanların imara açılarak yanlış imar uygulamalarının yapıldığını sizler sayesinde öğreniyoruz. Şehrimizin ulaşım sorunlarının farkındayız. Kaynakların doğru kullanılmadığını ne yazıkki görüyoruz. Üniversite öğrencilerimize yeterli sosyal alanların yapılmadığını görüyoruz. Şehrin bazı bölgelerinin gün geçtikçe daha da geriye gittiğini görüyoruz. Verilen sözlerin tutulmadığını biliyoruz. Yahşihan bunu hak etmiyor. Yahşihanda yaşayan insanlar bunu hak etmiyor. Şehrin sorunlarını çözecek tüm projelerimizi hazırladık. Çok yakında bu projelerimizi sizlerle paylaşacağız”.

BU SÜREÇTE VE GÖREVE GELDİĞİMİZDE

“Hiç bir ayrım yapmadan herkese elimizi uzatacağız, Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırma yapmadan, İşimizi severek, gücümüze güç katarak Bu güzel ilçemize, tüm Yahşihan halkına hizmet etmek en temel gayemiz olacaktır. Üstlendiğimiz görevin bilinciyle sorunlara ciddiyetle eğilip, kararlı bir şekilde çözüm üretmek, Yahşihan'ı adına yakışır bir şekilde kültür, sanat, sağlık, spor yönünden modern düşünceli çağdaş bir şehre dönüştürmek, Barış ve işbirliği içerisinde uyumlu bir şekilde şehrimizi ortak akıl ile yönetmek asli vazifemiz olacaktır. Bu süreçte Yahşihan’ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Takım ruhuna, halkla uyumlu birlikte çalışma esaslarına inanmış bulunuyoruz. Genç, dinamik liyakatli kadromuz ve yol arkadaşlarımız Bilgi birikimi, ve deneyimi bulunan akademik kariyerli ekibimizin desteğiyle sizlere hizmet etmek Değerli Yahşihan halkının ve ilçesini daha ileri seviyelere taşımak amacıyla yola çıktık”.

GELİN BERABER YAHŞİHAN’I İLERİYE TAŞIYALIM

“İnsan hakları ve hukukun üstünlüğüne dayanan adalet kurumunun bir mensubu olarak Çağdaş ve medeni insan ilkelerini özünden benimsemiş bir şahsiyet olarak Kişinin özgür düşüncesine saygı göstermeyi, Her daim Yahşihan halkının hakkını savunabilecek bilinçle çalışma ilkelerini baş tacı edeceğimden şüpheniz olmasın. Toplumun her ferdini sevgiyle kucaklamayı, kişiliğine saygı duymayı benimsemiş bir kardeşiniz olarak Gelin hep birlikte Yahşihan'ımızı Duyguda, düşüncede, kültürde, şehircilikte, mimaride hep birlikte ileriye doğru taşıyalım. Gün geriye gitme değil Gün hep birlikte, geleceği inşa etme zamanıdır Gün parçalanmak değil birlik ve beraberlik olma günüdür Karanlıklara ışık tutarak daha aydınlık yarınlara ulaşabilmek günüdür Ortak duygu ve düşünce ile aydınlık günlere yürüme günüdür Yahşihan'ımızı ülkenin en popüler, en modern şehri yapma gayretinde olacağız”.

TÜRKİYE’Yİ KAZANACAĞIZ

“Sizlerin huzurunda söz veriyorum: Yahşihan’ı kazanacağız, Kırıkkale’yi kazanacağız, Türkiye’yi kazanacağız. Yahşihan’da barış kazanacak, Yahşihan’da sevgi kazanacak, Yahşihan’da umut kazanacak. Sevgili Yahşihan halkı Umudunuz gerçek, yarınlarınız mutlu Yol ve yönünüz her daim aydınlıklar içinde geçmesi temennisiyle Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum”. İfadelerine yer verdi.


Yahşihan İlçesinde ikamet eden bir birey olarak Yahşihan’ın sorunlarını bilmekle beraber çözüm yolları arayan TÜRKYILMAZ, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yahşihan Belediye Başkanlığına aday olup, halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan TÜRKYILMAZ, Yahşihan’a hizmet etme sırasının geldiğine inanan bir memleket ve millet sevdalısı olarak çalışmalarını yürütmektedir.

 

İlginizi Çekebilir

Kavgayı ayırmak isteyen genç bıçaklanarak yaralandı

İlginizi Çekebilir

Motosikletle tehlikeli yolculuk kamerada

İlginizi Çekebilir

Unutmadık, hatırlatıyoruz.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42181

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#