• Dolar
    32.226
  • Euro
    35.034
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.490
KIRIKKALE
27°
02:39

Akşam'a Kalan Süre

YAKUP GÜNEŞ PROJELERİNİ ANLATTI

2024 Mart ayında yapılacak seçimler için partilerde hareketlilik başlarken, Hacılar Beldesinde Spor camiasının sevilen ismi Yakup Güneş sahaya indi.


.Şuana kadar partisi olmayan ileriki günlerde partisini açıklayacağını söyleyen Güneş Hacılar Beldesi Belediye Başkan aday adayı Yakup Güneş Belde için yapacaklarını anlattı.

Güneş’’Belediyeler halka hizmet üreten kurumların başında gelmektedir.Bu hizmetler doğru strateji ve doğru planlama ile hedeflerine ulaşabilir Beldemizin etkin ve verimli şekilde yönetilebilmesi sorunların çözümünü yanı sıra gelecekteki,ihtiyaçlarında belirlenmesi gerekir.

 

Günümüzün beldeleri ferah yaşam ferah yaşam biçimlerine göre tasarlanan yapıların sosyal alanların öne çıktığı istihdam sağlayan ve üreten alanlardan oluşan yapılara dönüştüler.Bu nedenler beldelerin insanların hayatını kolaylaştırmağı ve katma değer oluşturan alanlara dönüştürülmesi zorunludur.Bu dönüşümde bilgi ve birikime dayanan yatırımlarla sağlanabilmekte.

Beldemizi ihtiyaçlarına doğru teşhirde bulunarak vatandaşlarımıza memnun edici doğru çözümler üretmek yönetim stratejimizin temel prensibini oluşturmakta.Beldemizde mağduriyete neden olan problemleri çözerek vatandaşların memnuniyetini sağlamak.Ayrıca beldemizin planlı ve modern bir şekilde büyümesini hedeflemekteyiz.Aday adayı olarak beldemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için amaçlarımıza ve hedeflerimize uygun projeler ve faaliyetlerimizi belirleyerek bu anlayışla yönetim modelimizi etkin bir şekilde denetlene bilen şeffaf katılımcı ve hesap verir olmayı tahattüd etmekteyim’’dedi.

Projelerimiz

Kapulukaya Barajı Gelişim ve Rekreasyon projesi

Tarımsal Alanları Etkin Sulama ve Verimliliği Artırma Projesi

Yenilene bilir Temiz Enerji  ( Güneş Enerji Panelleri)

Belde Kent Ormanı Projesi

Spor Kompleksi Projesi

Soğuk Hava Deposu Projesi

Belde Parkı Düzenleme ve Tasarlama Projesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, memur alımı yapacak

İlginizi Çekebilir

Engelli ve hamile kamu görevlileri için yeni açıklama

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de denetimler artacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38071

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#