• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
08:13

Öğleye kalan Süre

Yahşihandan geleceğe yatırım yapan projeler

Yahşihan'ın Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve geldiği günden itibaren enerjik ve çalışkan tutumuyla dikkat çekiyor.


Türkyılmaz, Yahşihan halkının ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını yakından takip ediyor.

Yahşihan'ın Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve geldiği ilk günden beri enerjik ve çalışkan tutumuyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda, Türkyılmaz'ın enerjisini nereden aldığı merak konusu olmaya başladı.

175 PROJE ARASINDA ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ÖNE ÇIKIYOR

Yahşihan'da halkın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını yakından takip eden Türkyılmaz, her fırsatta halkın kendisinden dinliyor. Ev ziyaretleri ve ilçe esnafıyla sürekli iletişim halinde olması, onun halkla iç içe bir belediye başkanı olarak tanınmasını sağlıyor. Türkyılmaz'ın liderliğindeki belediye, ilçeye birçok önemli hizmeti kazandırdı. 175 proje arasında altyapı ve üstyapı çalışmaları öne çıkıyor. Bu projelerin Yahşihan'ın gelecek 50-100 yılını da kapsayacak şekilde planlandığı belirtiliyor. Ayrıca, her yıl düzenlenen geleneksel Arabalı Sinema & Kitap Okuma Kampı etkinlikleri, Türkyılmaz'ın kültürel ve sosyal etkinliklere de önem verdiğini gösteriyor.

 

YAHŞİHAN DİNAMİK VE GELİŞEN BİR İLÇE OLMA YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLARLA İLERLİYOR

Yerel seçimlere yaklaşırken, Yahşihanlıların büyük bir çoğunluğu Türkyılmaz'ın tekrar seçilmesini istiyor. Onun liderliğinde ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline geldiğini düşünen vatandaşlar, hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiriyor. Osman Türkyılmaz'ın devam eden enerjisi ve halkla olan sıkı ilişkisi, Yahşihan'ın dinamik ve gelişen bir ilçe olma yolundaki önemli adımlarını destekliyor.

TÜRKYILMAZ 7’DEN 70’E HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Yahşihan’da 7’den 70’e herkesin gönlünü kazandığını dile getiren Türkyılmaz yaptığı açıklamada: “Bizler her alanda Yahşihan’ın sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. İlçemiz halkının daha güzel bir Yahşihan’da yaşaması için verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Bizlere altyapıyı yapamaz dediler Allah’a çok şükür yaptığımız altyapı ile Yahşihan’ın gelecek 50-100 yılını kurtardık. Hem üstyapısıyla hem de altyapısıyla Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak sloganıyla elimizi taşın altında koyduk” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş noktasında "yılbaşı" denetimi: Bin personel görev yaptı

İlginizi Çekebilir

10 OCAKTA TEKBIYIKOĞLU GAZETECİLERİ SELFİLEDİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de korkutan deprem

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59601

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#