• Dolar
    32.411
  • Euro
    34.816
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.398
KIRIKKALE
19°
05:0

Öğleye kalan Süre

YAHŞİHAN’DA HUZUR VE BARIŞ OLACAK

CHP Yahşihan Belediye Başkan aday adayı Umut Kazan, Yahşihan’ın hak ettiği gibi yönetilmediğini, vatandaşların artık siyasi huzur ve barış istediklerini belirtti.


14 Mayıs’ta seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Yahşihan’da beklemediği bir sonuçla karşılaştı. CHP Yahşihan’da yüzde 31.88 oy alarak birinci parti oldu. Bu seçim sonuçlarının ardından CHP Yahşihan’da yerel seçimlere odaklandı. Yahşihan’ın sevilen ismi Avukat Umut Kazan Belediye Başkan aday adayı olarak sahaya çıktı. Yahşihan’da sürekli vatandaşlarla temas halinde olan Umut Kazan, Ahmet Önal tarzı siyasetiyle vatandaşın beğenisini topluyor.

Amacının temiz siyaset olduğunu; kavgadan, gürültüden uzak bir şekilde kazanmaya odaklı bir yol yürüyeceğini belirten Avukat Umut Kazan,  www.bayrakgazetesi.com.tr/ ‘ye yerel seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

 "SIKINTILAR SONA ERECEK"

“Bizim çıkış amacımız temiz siyaset. Dürüst bir siyasetle bölgede siyasi huzuru ve barışı sağlamak istiyoruz” diyen Umut Kazan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bölgemizdeki sorunları sıkıntıları sona erdirerek doğru tespitler yaparak daha yaşanılabilir bir Yahşihan için yola çıktık. Temel problemleri görmek çok zor değil. Altyapı ile ilgili sorunlar hala devam ediyor. Üstyapı problemleri hala çözülememiş. Bunlara ilişkin çalışmaları yürüterek kamuoyu yoklamalarını yapıyoruz. Seçmen artık bu bölgede huzur ve barış getirecek, bölgede tansiyonu düşürecek bir başkan istiyor. Bizde seçmenlerimizle konuşarak, onlarla istişarede bulunarak ne istediklerini soruyoruz. Farklı meslek gruplarından birçok görüşme yaptık. Esnafla, Yahşihan halkıyla sürekli temastayız. Vatandaşın isteği şeffaf, sosyal belediyecilikle birlikte siyasi barış ve huzur. Yahşihan Kırıkkale’mizin en büyük ilçesi. Üniversite burada. Yahşihan Ankara’ya açılan kapımız. Bunların hepsini değerlendirdiğimiz zaman Yahşihan’ın hak ettiği gibi yönetilmediğini görüyoruz. Yahşihan'a hak ettiği değeri vermek için bu yola çıktık."

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü yola Umut ile devam edecek

İlginizi Çekebilir

Pakistan’a 500 ton yaşam malzemesi götüren 2. İyilik Treni yola çıktı

İlginizi Çekebilir

İyi Parti Balışeyh’de seçim ofisini açtı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27272

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#