• Dolar
    33.002
  • Euro
    35.248
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.460
KIRIKKALE
33°
04:48

Öğleye kalan Süre

Yahşihan'da haşere ve kara sinek mücadelesi!

Yahşihan Belediyesi yaz aylarının başlamasıyla sinek ve haşere oluşumuna karşı ilaçlama seferberliğine devam ediyor.


İlaçlama ekiplerince yürütülen çalışmayla özellikle Kurban Bayramından sonra tüm mahallelerde kurban kesim noktaları ve çöp konteynerlerinde gece gündüz demeden eş zamanlı olarak ilaçlama yapılıyor. 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “İlçemizde bütün cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde ve kurban kesim noktalarında karasinek ve haşerelerle mücadele çerçevesinde ilaçlama çalışması yapmaktayız. İnsan sağlığı kadar çevre için de önemli olan bu uygulama sayesinde karasinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların önüne geçilerek ilçemizin daha temiz bir çevreye kavuşturulması amacıyla çalışıyoruz. Çöp konteynerleri ekiplerimiz tarafından ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Halkımızın sağlığını doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda belediye olarak titizlikle görev yapıyoruz.” dedi.

Yahşihan’da kurulan kurban kesim noktaları başta olmak üzere ilçe genelinde tüm cadde, sokak ve parklarda yürütülen ilaçlama çalışması sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. Ekiplerin yürüttüğü yoğun çalışmayla sinek ve haşerenin önüne geçiliyor.

 

İlginizi Çekebilir

DÜN ZAMLANDI BU GÜN YİNE ZAM

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de herkes bu meyveyi tüketiyor!

İlginizi Çekebilir

10 OCAKTA TEKBIYIKOĞLU GAZETECİLERİ SELFİLEDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78142

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#