• Dolar
    32.907
  • Euro
    35.267
  • Ç.Altın
    4.064
  • Altın
    2.463
KIRIKKALE
28°
03:14

İkindi'ye Kalan Süre

Yahşihan'da bayram öncesi bakım onarım çalışması

Yahşihan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmelerine imkân sunuyor.


Yahşihan Belediyesi mezarlık ekipleri, ilçede bulunan Acısu Mezarlığı’nı vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için ilçe mezarlıklarında genel temizlik ve bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. En çok ziyaret edilen alanların başında gelen mezarlıklar, hummalı bir çalışma ile bayrama hazır hale getirildi. Günler öncesinde başlayan çalışmalarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak, vatandaşların ziyaretine hazırlandı.

Yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Mezarlık ziyaretleri bayramlarda vatandaşlarımızın önem verdiği konulardan biri. Biz de Yahşihan Belediyesi olarak her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda ot biçimi başta olmak üzere gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladık. Şimdiden tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları! Bakanlık 8 bin personel alacak!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de süne mücadelesi başladı!

İlginizi Çekebilir

Varlı, “Ekonominin çökmemesi için bunun yapılması şart!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23068

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#