• Dolar
    32.271
  • Euro
    34.748
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.405
KIRIKKALE
21°
01:33

Öğleye kalan Süre

Yahşihan MHP Belediye Başkan Adayı Türkyılmaz oldu

Yahşihan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz oldu.


Yahşihan İlçesi Mevcut Belediye Başkanı, Osman Türkyılmaz yeniden MHP Genel başkanının tensipleri ile Yahşihan Belediye Başkan Adayı Olarak seçildi.

YİNE BİR OLACAĞIZ YİNE BERABER OLACAĞIZ

Azim ve kararlılıkla adından söz ettiren Başkan Türkyılmaz, Yahşihan İlçesine 175 önemli proje ve hizmet kazandırdı. Az zamanda çok işler yaptı. Türkyılmaz:" Sizlerin desteği, Yüce Allah'ın izniyle ikinci dönemde zamana karşı mücadele verdiğimiz tüm hizmetlerimizi siz değerli hemşehrilerimizle buluşturacağız, Hiç kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden yine bir olacağız yine beraber olacağız" ifadelerini kullandı.

OSMAN TÜRKYILMAZ KİMDİR?

5 Şubat 1974 tarihinde Kırıkkale’de doğan Osman TÜRKYILMAZ, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Adana Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisansı'nı tamamladı. 1989-1994 yılları arasında Yahşihan Belediyesi’nde Muhasebe Emlak ve Yazı İşleri servisinde görev yapan TÜRKYILMAZ, 1996 yılında Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına memur olarak başladı.
2000 yılından itibaren çalıştığı kurumun Vakıf Müdürlüğüne getirilen TÜRKYILMAZ, aynı zamanda Yahşihan İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği saymanlığı görevini yürüttü. Görev yaptığı süre içerisinde çalıştığı tüm kaymakamlardan takdir belgesi alan TÜRKYILMAZ, görev bilinci nedeniyle Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hizmet İçi Seminerlerinin tamamına katıldı.
Kırıkkale ilinde Sosyo-Ekonomik Kalkınma Proje Danışmanı olarak Bahşili, Keskin, Karakeçili ve Çelebi Vakıflarında da proje formatörü olarak görevlendirildi. Görev yaptığı süre içerisinde çok sayıda projesi onaylandı. Bunun yanı sıra Yahşihan ilçesinde vatandaş odaklı birçok projeye imza attı.
2011 yılında Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa kurulan “Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesinde” Proje Koordinatörü olarak görev yaptı.
Bir dönem Yahşihan Spor Kulübü Başkanlığı yapan TÜRKYILMAZ, Yahşihan Tiyatro Topluluğunu kurdu ve Topluluk Başkanı olarak görev yaptı. Güzel Konuşma, Diksiyon ve Muhabirlik kurslarına katıldı.
2014 yılı yerel seçimlerinde MHP’den Yahşihan Belediye Başkan Adayı oldu.
1 Kasım 2018 tarihine kadar Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Müdürlüğünü yapan TÜRKYILMAZ, bu tarihten itibaren Yahşihan Belediye Başkanı olmak için adaylığını açıkladı.

 

İlginizi Çekebilir

Ersan ‘’ Bizler seferle yükümlüyüz Zafer Allah’ındır’’

İlginizi Çekebilir

Motosikletli Ambulanslar Bayram Mesaisinde

İlginizi Çekebilir

CAN GEREĞİNİ YAPTI VEKİL CEZASINI BULDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49412

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#