• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Yahşihan Belediye Başkanı Sungur'dan genç sporculara destek

Yahşihan Belediyesi, gençlerin spora yönelmesini sağlamak ve ilçedeki spor kulüplerinin gelişimini desteklemek için önemli adımlar atıyor. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, spor camiasına olan desteğiyle dikkat çekiyor.


Yahşihan Belediyesi, gençlerin spora yönelmesi ve ilçedeki spor kulüplerinin gelişimi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, spor camiasına olan desteğiyle dikkat çekiyor.

Başkan Sungur, ilçedeki takımlara sağladığı altyapı desteği ve teşviklerle, gençlerin enerjilerini sporda değerlendirmeleri için imkanlar sunuyor. Bu kapsamda, Yahşihan Belediyespor yönetimi ve futbolcuları, Başkan Sungur’u ziyaret ederek bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında futbolcular, Başkan Sungur’a forma hediye ettiler.

Ziyaretin ardından Başkan Sungur, yaptığı açıklamada, "Yahşihan Belediyespor Başkanı Aydın Demirdirek’e, Kırıkkale Yahşihanspor Başkanı Mustafa Ölmez’e, Yahşihanspor futbolcularımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum," diyerek sporun önemine vurgu yaptı.

Bu tür ziyaretlerin ve desteklerin, spor camiasındaki dayanışmayı artırdığını belirten Başkan Sungur, ilçenin spor kültürünü daha da güçlendirmek için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

 

İlginizi Çekebilir

2023 Yılında Olaylar Azaldı

İlginizi Çekebilir

ZAMLAR ALIŞKANLIK YAPTI

İlginizi Çekebilir

Ak Parti'de liste krizi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92160

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#