• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:1

Öğleye kalan Süre

Vatandaşa kiremit attı

Kırıkkale'de ara ara intihar girişiminde bulunan şahıs yine çatıya çıkarak intihar etmeye çalıştı. Şahıs çıktığı çatıdan yola kiremit attı


Kırıkkale'de psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülen S.B. (35), intihar girişiminde bulunmak için Zafer Caddesi'ndeki bir binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kırıkkale'de haftada bir kez çatıya çıkan şahıs bugünde intihar girişimde bulundu. Defalarca polis tarafından engellenen şahsın psikolojik sorunları olduğu belirtiliyor. Alınan tüm önlemlere rağmen yine aynı binanın çatısına çıkan şahıs yola kiremit fırlattı.Şans eseri kiremitler kimsenin kafasına denk gelmedi. Bu konuda şikayetlerini dile getiren Kırıkakaleli vatandaşlar, "Sürekli intihar diye çıkıp aşağı kiremit atıyor. Bu kiremitler birinin kafasına denk gelip yaralayabilir. Yetkililer bu konuda önlem alsın" dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

İlginizi Çekebilir

KUL HAKKINA GÖZ YUMAN NAĞMERETTİR

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’’Tek rakibim CHP’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19367

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#