• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:27

Akşam'a Kalan Süre

Ulusoy'un seçim maratonu hız kesmeden devam ediyor

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.


Ulusoy, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile beraber Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yaklaşan yerel seçimlere yönelik hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, Orman İşletme Müdürlüğünü (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile ziyaret etti. Ulusoy, seçim hakkında istişarelerde bulunarak sorunları dinledi ve talepleri aldı.Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yakından takip ederek, belediyecilik hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor.Ulusoy, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk ile Orman İşletme Müdürümüz Atilla Yılmaz'ı ve kıymetli personelini ziyaret ettik. Gündeme dair istişarelerde bulunarak hayırlı işler diledik. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜRKYIMAZ HALKIN AYAGINA GİDİYOR

İlginizi Çekebilir

2024 emekli maaşları açıklandı

İlginizi Çekebilir

Yuva Mahallesine Hizmet İçin

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41408

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#