• Dolar
    32.263
  • Euro
    34.706
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
25°
02:2

Akşam'a Kalan Süre

Ulusoy’a hayırlı olsun ziyareti yaptılar

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, beraberinde Ülkü ocakları ve partililer ile birlikte Zafer Caddesinde seçim bürosu açan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, zafer caddesinde seçim bürosu açan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet meydanında toplanan Ülkü ocakları üyeleri ve partililer ile Zafer caddesi üzerinden yürüyerek önce MHP il Başkanlığını ardından ise MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy’un seçim bürosuna ulaşan yüzlerle partili, burada hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yürüyüşe Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve MHP Belediye Başkan aday adayı Bahadır Karayel eşlik etti.

MHP Milletvekili Halil Öztürk ve beraberindeki kalabalığı seçim bürosu önünde kabul eden MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, burada partililere seslendi. Seçim sürecinin başından bu yana desteklerini esirgemeyen Milletvekili Halil Öztürk’e teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, çok çalışıp yorulmadan Kırıkkale Belediyesi burcuna tekrar üç hilal bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi. İnançlı ve azimli olduklarını, çok çalışıp başaracaklarını ve üç hilal Belediye Başkanlık bayrağını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye teslim edeceklerine işaret eden Ulusoy, partililerden de bu anlamda çok çalışmalarını istedi. Ulusoy, hayırlı olsun ziyaretine gelen tüm partililere teşekkür etti.

Seçim bürosunun önünde yapılan hayırlı olsun ziyareti nedeniyle konuşan Milletvekili Halil Öztürk ise, “az sayıda partililerle gelmek istediğimiz hayırlı olsun ziyaretine birde baktık ki Cumhuriyet meydanını dolmuş” sözleriyle başladı. “20 yıldır allamadığımız Belediyeyi Ulusoy ile almaya geldiklerini belirten Öztürk, “dava arkadaşlarımdan, partililerimizden çalışma ve destek bekliyorum. Sizlerin gayret ve çalışmalarıyla hep birlikte Belediye burçlarında üç hilal bayrağını dalgalandıracağız. Adayımız Harun Ulusoy’a hayırlı olsun diyorum” ifadelerinde bulundu.

Partililere hitap eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise, “Kırıkkale yoktuk, 4 belediyeyi MHP’li yaparak fitili ateşledik. Bizim buradan ateşlediğimiz fitil hem Kırıkkale Belediyesini hem de Türkiye’yi saracak. Biz MHP Bayrağını diktiğimiz ilçelerde halkın sıkıntılarını ortadan kaldırdık. Yahşihan’da 100 yıllık bir alt yapı gerçekleştirildi. İlçelerde başlattığımız devrim geriye kalan 4 ilçe ve Kırıkkale Belediyesini de MHP’li yaparak devam edecektir” dedi. Seçim bürosu önünde gerçekleşen ziyaret, sloganların atılmasının ardından sessizce sona erdi.

İlginizi Çekebilir

direğine çarptı: 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kanser taraması yapıldı

İlginizi Çekebilir

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen mazbatasını aldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12905

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#