• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:41

İkindi'ye Kalan Süre

Ülkücü gençlerle anlamlı iftar

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkanlık tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyaretinde Başkanlığın faaliyetleri hakkında Başkan Oğuzhan Akpınar'dan bilgi alan akabinde iftar programında Başkanlık üyeleri, üniversite öğrenciler ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Makas, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Vali Makas'ı Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Vali Makas, Başkan Akpınar'dan Ülkü Ocakları'nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programına katılan Vali Makas, Başkanlık üyeleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

VATAN VE MİLLET SEVGİSİNİ AŞILIYOR

Vali Makas, iftar programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ülkü Ocakları, Türk Milliyetçiliğinin ilkelerini savunan ve bu ilkeler doğrultusunda faaliyet gösteren bir teşkilatımızdır. Ülkü Ocakları'nın gençlerimiz arasında milli bilincin ve vatan sevgisinin gelişmesinde önemli rol oynadığına inanıyorum. Bu vesileyle Ülkü Ocakları'nın tüm mensuplarına selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Vali Makas'ın konuşmasının ardından iftar yemeği yenildi. Yemek sonrası Vali Makas, Ülkü Ocakları mensuplarıyla sohbet etti.

 

İlginizi Çekebilir

ASANSÖRÜ ÇALMIŞ

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetim şekilleniyor

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da kültür ve sanat festivali

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61963

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#