• Dolar
    32.472
  • Euro
    34.864
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
19°
03:42

İmsak'a Kalan Süre

Türkiye'yi sarsan kaza! 10 ölü, 50 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde meydana gelen feci kazada 10 kişi hayatını kaybederken 50 kişi ise yaralandı.


Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazanın detayları ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak sol şeritte yavaşlayan kamyonete arkasından gelen yolcu otobüsünün çarptığı, kaza sonrası otobüsteki yolcuların bazılarının yola indiği öğrenildi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda arkadan gelen 2 yolcu otobüsü ve 2 tırın da olduğu 5 aracın daha kazaya karıştığı ifade edilirken kazada ölenlerin arasında, otobüsten yola inen yolcuların da bulunduğu aktarılıyor.

Sakarya'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü 59 kişinin de yaralandığı zincirleme kazanın detayları ortaya çıkmaya başladı.

İLK OLARAK YOLCU OTOBÜSÜ KAMYONETE ARKADAN ÇAPRTI

Yoğun sisin oluştuğu yolda, ilk olarak sol şeritte yavaşlayan kamyonete arkasından gelen yolcu otobüsü çarptı. Araçlar, yolun sol şeridinde kaza nedeniyle dururken, otobüsteki yolculardan bazıları da yola indi.

SİS NEDENİYLE 5 ARAÇ DAHA KAZAYA KARIŞTI

Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda, arkadan gelen, aralarında 2 yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın da olduğu 5 araç daha kazaya karıştı. Kazada ölenlerin arasında, otobüsten yola inen yolcuların da bulunduğu belirtildi.

YOL 6 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Kazaya karışan 7 araç yoldan kaldırıldı. Karayolları ekiplerinin de temizlik çalışmasını tamamlamasıyla, Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul yönü, 6 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

6 SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Kazaya karışan 7 araçtan 6'sının sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi. Sürücülerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

OTOBÜS CENAZEDEN DÖNENLERİ TAŞIYORMUŞ

Öte yandan yine kazaya karışan Esenyurt Belediyesi otobüsünün, Giresun'daki bir cenazeden döndüğü ortaya çıktı. Kazada otobüste bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı’dan kültür ve sanat ziyafeti

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26544

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#