• Dolar
    32.277
  • Euro
    34.843
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.426
KIRIKKALE
16°
06:30

Öğleye kalan Süre

TAKIM SAHİPSİZ KALDI

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tura kalan Kırıkkalespor’un ikinci tur kongresinde de çoğunluk sağlanamadı.


SON 15 GÜN

Geçen hafta yapılan Kırıkkalespor olağan kongresinde çoğunluk sağlanamamış ve Kırıkkalespor’un 3 Temmuz’da yapılan ikinci kongrede de çoğunluk sağlanamadı. İkinci kongrede yönetim sayısının 2 katı üyenin katılması gereken kongrede yine çoğunluk sağlanamadı. Şimşeklerin kaderi 15 gün sonraya kalırken, adaylığını açıklayan başkan adayları da kongreye gelmediler. Kırıkkalespor’un yeni kongresi 15 gün sonra yapılacakken, kulübün sahipsiz kalması şehirde rahatsızlık yarattı. Başkan Uça, kesinlikle aday olmayacağını tekrar belirtirken, Kırıkkale Belediyesinin tesisleri boşaltın dediği iddiasını ise yalanladı. Uça, bir hafta sonra kulübü alan olmazsa istifasını Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na vereceğini açıkladı.

KIRIKKALESPOR SAHİPSİZ

Açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça “Biz süremizi tamamladık. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlamadığını açıklamıştım. Şuanda da aday falan yok. Gelen giden olmadı. Kırıkkalespor bu şehri temsil eden tek profesyonel takım. Burada yaptığımız mücadeleyi Allah ve yönetimdeki arkadaşlar bilir. Takımda gözüm yok, aday da değilim. Geldiğim gün altyapıyı kurdum, u16-17 de canavar gibi çocuklarımız var. Alt yapısı olmayan takımlar başarılı olamaz. Bir kaç gün önce adaylığını açıklayanlar olmuş. Buraya gelen olmadı. Tesis ile ilgili açıklama yapıldığı söylendi ama bize tesisi boşaltın diyen de olmadı. Kırıkkalespor her zamanki gibi sahipsiz. Takımla ilgilenen yönetim üyelerimizin hepsi burada. 8-9 kişiyiz. Resmi süreç önümüzdeki hafta sona eriyor. Önümüzdeki hafta vali beye gidip istifamı veririm. Ben kendi şirketlerimden çok bu kulüp için çalıştım. Ben sözümün arkasındayım. Yüzde 0,01 bile başkan olma ihtimalim yok.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Beklenen günler geliyor..

İlginizi Çekebilir

"02.02.2022"de mutluluğa "evet" dediler

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Filenin Akşemsettin Sultanları Şampiyon Oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76139

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#