• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Tadilatta olan poliklinikler hizmete açılıyor

Yüksek İhtisas Hastanesi genelinde başlatılan bakım onarım ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birçok poliklinikde bakım-onarım ve yapım çalışmaları son noktaya geldi.


Yüksek ihtisas hastanesinde bakım-onarım tüm hızıyla devam ediyor. Genel Cerrahi Polikliniği, Kulak Burun Boğaz Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği, Kardiyoloji Polikliniği, Plastik Cerrahisi Polikliniği, Göğüs Cerrahisi Polikliniği, Anestezi Polikliniği, Nefroloji Polikliniği ve Laboratuvar tadilat çalışmalarında bakım-onarım ve yapım çalışmaları yapıldı.

YENİ CİHAZ VE EKİPMANLARIN KURULUMU

Tadilat çalışmaları kapsamında, hastane laboratuvarında, yeni cihaz ve ekipmanların kurulumu, mevcut cihazların bakım ve onarımı, laboratuvar ortamının iyileştirilmesi ve zemin yenilenmesi gibi çalışmalar yapıldı. Polikliniklerde ise, duvar, zemin ve tavan kaplamalarının yenilenmesi, elektrik ve aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi, havalandırma sisteminin yenilenmesi gibi çalışmalara yer verildi.

ALBAYRAK'TAN TEŞEKKÜR

Yüksek İhtisas hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak; hastanenin, günümüz şartlarına uygun daha kaliteli, konforlu, işlevsel, hijyenik, ferah ve modern bir görünüme kavuşması için, sağlık hizmet sunumunu aksatmayacak şekilde çalışmalara devam ederken vatandaşların göstermiş olduğu anlayış için teşekkür etti. Pazartesi günü tadilatları tamamlanan birimler hizmete açılarak sağlık sunumuna devam edecektir.

İlginizi Çekebilir

Kilit kavşak Kırıkkale’de kar yağışı yeniden başladı: Karayollarından üst düzey tedbir

İlginizi Çekebilir

Motorine bir zam daha geliyor

İlginizi Çekebilir

Emekli,gazi ve şehit yakınlarına indirim talebi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55566

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#