• Dolar
    32.237
  • Euro
    35.045
  • Ç.Altın
    4.105
  • Altın
    2.514
KIRIKKALE
27°
03:47

İmsak'a Kalan Süre

Sulakyurt’un 19 keskin virajı ortadan kalkıyor

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Balışeyh – Sulakyurt arası yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Yapılan çalışmalar sonucunda 19 keskin virajı ortadan kalktığını ve 6 metrelik tek gidiş tek geliş yol 12 metre çift gidiş çift geliş olduğunun müjdesini verdi.

 Kırıkkale’nin kavunuyla meşhur ilçesi olan Sulakyurt’un 60 yıllık sorununa çözülüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik’in girişimleri sonucunda tarihi sorun olarak görülen yol problemi ortadan kalkıyor.

Başkan Bildik, “Balışeyh-Sulakyurt arasında önü görülmeyen 19 tane keskin virajlarımız vardı. En büyük sorunumuzdu 60 yılık sorunuydu gelecek 100 yılın sorunuydu. Yolumuz gerçekleşiyor bu yılın sonuna kadar belirli bir etabı bitecek.  İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız. Bütün mücadelemiz Sulakyurt için. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Memleketimizin Yiğit evladı Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk’e, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğluna ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.  Biz hayal ettik istedik onlarda bizi kırmadı. Var olsun Cumhur İttifakı” dedi.

İlginizi Çekebilir

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale'de temsilcilik açıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85901

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#