• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Suç makinesi, gizli bölmede yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan toplam 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. yakalandı.


Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli suçlardan 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. isimli şahıs yakalandı.

Ekipler, M.G.’nin Bahşılı ilçesi Doğruer Mahallesi'ndeki ikametinde yaptıkları arama sırasında, tuvalette gizli bir bölmeye saklandığını tespit etti. M.G., basit yaralama, uyuşturucu madde ile ilgili suçlar, askerî ceza kanununa muhalefet ve hakaret suçlarından aranan bir şahıs olarak dikkat çekiyordu.

Yapılan işlemlerin ardından M.G., Keskin Cezaevi'ne teslim edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçluyla mücadele konusunda kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak:Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Saman yığınına gizlenmiş 1 kilogram esrar ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Belediye Başkanı Önal'dan miniklere ziyaret

İlginizi Çekebilir

Son Dakika..! Adalet Bakanı değişti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45469

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#