• Dolar
    32.673
  • Euro
    35.132
  • Ç.Altın
    4.036
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
36°
01:27

İkindi'ye Kalan Süre

SMA Hastası Yiğit Hamza Kırıkkale'ye veda etti

Kırıkkale'de tek SMA hastası Yiğit Hamza, tedavi görmek için bugün (28 Haziran 2024) Dubai'ye gidiyor.


Kırıkkale'nin tek SMA hastası olan Yiğit Hamza, bugün (28.06.2024) toplanan yardımlar sayesinde sağlığına kavuşmak için Dubai'ye uçuyor.

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale'de yapılan ortak yayınlar ve kampanyalar sonucunda Yiğit Hamza için gereken bağış miktarına ulaşıldı. Bu büyük dayanışma örneği sayesinde tedavi masrafları yüzde 100 karşılanan Yiğit Hamza, tedavi sürecine başlamak üzere Dubai'ye gidiyor.

Kırıkkale'de gerçekleştirilen dayanışma kampanyası, SMA hastası Yiğit Hamza'nın tedavi masraflarını karşılamak amacıyla büyük bir başarıya imza attı. Toplanan yardımlar sayesinde gerekli miktara ulaşan Yiğit Hamza, bugün Dubai'ye uğurlandı. Yiğit Hamza, Kırıkkale Belediyesi mehter takımı ve balonlar eşliğinde uğurlandı. Yiğit Hamza'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bugüne kadar destek veren herkesten Allah razı olsun. Bugün Dubai'ye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. İyi ki varsınız." ifadeleri yer aldı.

İlginizi Çekebilir

MHP Balışeyh seçim bürosunu açtı

İlginizi Çekebilir

Olimpiyat Şampiyonu Halterci, Kırıkkale’ye geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale bağlantılı dolandırıcı şebeke çökertildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82960

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#