• Dolar
    32.347
  • Euro
    34.865
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.386
KIRIKKALE
19°

Silah üretim firmasında DAEŞ şüphelisi gözaltına alındı

Kırıkkale'de savunma sanayisine yönelik üretim yapan özel bir firmada uzun süredir çalışan yabancı uyruklu M.A.M DEAŞ şüphesiyle gözaltına alındı.


Kırıkkale'de ikamet eden ve savunma sanayisine yönelik üretim yapan özel bir firmada çalışan yabancı uyruklu kişi emniyet güçleri tarafından DEAŞ şüphesiyle gözaltına alındı.

Son yıllarda artan kontrolsüz göç sebebiyle çok sayıda DEAŞ terör örgütü üyesi ülkemize kaçak yollarla geldi. Özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde Kırşehir ve Kırıkkale başta olmak üzere çok sayıda DEAŞ terör örgütü üyesi tutuklandı. Fakat terör örgütü üyelerinin iş amacıyla firmalarda çalıştıkları biliniyor. Kırıkkale'de de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Savunma sanayisine yönelik üretim yapan özel bir firmada bir DEAŞ'lı yakalandı. Bu kişinin firmaya nasıl girdiği, güvenlik soruşturmasını nasıl geçtiği büyük bir muamma

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Hacker Eğitimi

İlginizi Çekebilir

Uzmanından yatırımcılara tavsiye: "Altın almanın tam zamanı"

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bir ailenin içler acısı hali

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65203

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#