• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:1

Yatsı'ya Kalan Süre

Şiir dinletisi hayran bıraktı

Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle düzenlediği ‘Şiir Dinletisi’ renkli görüntülere sahne oldu.


Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil, birbirinden sevilen şiirleri seslendirdi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER  Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şiir Dinletisi’ gerçekleştirildi. Şiir severlerin buluştuğu gecede davetliler keyifli anlar yaşadı. Şiir dinletisine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER
Kültür Merkezinde düzenlenen Müzik ve Şiir dinletisi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte,  Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Gecede seslendirilen şiirler Zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kadir Kipmen konuklarına unutulmaz bir şiir şöleni yaşatırken,  Ahmet Can Yeşil de müzikleri ile eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Tekin, aday adaylığını açıkladı

İlginizi Çekebilir

“Türk Metal Üyesi yine kazanacak”

İlginizi Çekebilir

SAYGILI VE BARAN PAZAR ESNAFINI GEZDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77393

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#