• Dolar
    32.379
  • Euro
    34.717
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
22°
01:8

Öğleye kalan Süre

Seçimi kaybeden Mehmet Saygılı'dan ilk açıklama

Mehmet Saygılı, 31 Mart seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.


Mehmet Saygılı, 31 Mart seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Saygılı, "Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerim, 31 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerle göreve geldiğim Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini 31 Mart 2024 seçimleriyle sonlandırmış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı. Görevini büyük bir onur ve sorumlulukla yerine getirdiğini belirten Saygılı, bu görevin hayatı boyunca taşıyacağı en önemli şeref olacağını dile getirdi. Görev süresince gece gündüz demeden Kırıkkaleli hemşehrileri için çalıştığını vurgulayan Saygılı, mazlumun hakkını koruduğunu ve Beytül mala el değdirmediğini ifade etti.

Kırıkkale'nin yapılan yatırımlarla büyüyüp gelişen bir şehir olacağına inandığını söyleyen Saygılı, borç yükü altında devraldığı Kırıkkale Belediyesi'ni hiç görmediği kadar para ile devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Görev süresi boyunca kendisine destek olanlara teşekkür eden Saygılı, yeni seçilen belediye başkanı ve meclis üyelerine başarılar diledi. Ayrıca, yapılan projelerin devam etmesi temennisinde bulunan Saygılı, sağlık, afiyet ve huzur dilediği son cümleleriyle hakkını helal etmelerini istedi.

 

İlginizi Çekebilir

Türkiye'yi sarsan kaza! 10 ölü, 50 yaralı

İlginizi Çekebilir

Hacılar Belediyesi'nde Yöresel Kültürü Yaşatmak İçin Halay Kursları Başlıyor!

İlginizi Çekebilir

Keskin'de Yahya Ucaçelik sürprizi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29921

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#