• Dolar
    32.427
  • Euro
    34.843
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
19°
03:52

Öğleye kalan Süre

SAYGILI'DAN İŞÇİ MAŞINA %52 ZAM

Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde, işçi maaşlarında 2022 yılı için yüzde 52 oranında zam yapıldığı bildirildi.


Kırıkkale Belediyesi, işçi maaşlarına yüzde 52 oranında zam yapıldığını bildirdi.
Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde, işçi maaşlarında 2022 yılı için yüzde 52 oranında zam yapıldığı bildirildi. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm şartları zorlayarak işçi maaşlarına beklentinin üzerinde zam söyledi.
Saygılı, "Asıl görevimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bu nedenle vatandaşlarımıza hizmet götüren işçi arkadaşlarımızın haklarını almaları, ekonomik ve sosyal yaşamını en üst seviyeye çıkarmak için de çaba harcıyoruz" dedi.
Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan ise işçilerin maaşlarına yönelik anlaşmadan mutlu olduklarını belirterek, "Belediyelerin salgından olumsuz etkilendiklerinin farkında olduklarını ancak buna rağmen yapılan anlaşmadan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Traşa Zam

İlginizi Çekebilir

MKE personel alacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hısımlar arasında silahlı kavga

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23667

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#