• Dolar
    32.660
  • Euro
    35.145
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.445
KIRIKKALE
36°
00:14

İkindi'ye Kalan Süre

SAĞLIK CAMİASININ BAŞARILI İSMİ, KAMU BİRLİĞİ KONFEDERASYONU İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

Genç Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Gümüş, Kamu Birliği Konfederasyonu İl başkanı olarak atandı.


Şube başkanı Cengiz Gümüş, saha çalışmalarıyla kısa sürede Genç Sağlık Sendikası şube yeter sayısına ulaşarak, geçtiğimiz hafta genel merkez yönetim heyeti ve sağlık çalışanlarının katılımı ile coşkulu bir şube açılışı gerçekleştirmişti.

Çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Gümüş, Kamu Birliği Konfederasyonu Kırıkkale il başkanı oldu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gümüş, şu ifadelere yer verdi:2024 yılında kurulan Kamu Birliği Konfederasyonu olarak Tüm Kamu çalışanlarımızın senelerdir süregelen sorunlarının çözümü, insan onuruna yaraşır bir hayat sürdürebilmeleri için adil ücret dağılışının sağlanması, özlük, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi ve sahada yaşanan personel eksikliği nedeniyle oluşan yoğun iş yükü stresinden uzaklaşarak sosyal hayatın içinde yer alabilmeleri için var gücümüzle eylem ve projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Evrensel hak ve hukukun çatısı altında bir araya gelen; her koşulda, her afette en ön safta mücadelesini sürdüren milyonlarca kamu çalışanımızın sesini, hiçbir haksızlığa, hukuksuzluğa, liyakatsizliğe boyun eğmeden her meydanda, her platforma haykırmayı sürdüreceğiz.

Gümüş, Genç Sağlık sendikası Şube Başkanlığını ve Kamu Birliği Konfederasyon Kırıkkale İl Başkanlığı ile birlikte bu görevleri şahsıma layık gören Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman KAYA’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

İlginizi Çekebilir

CHP Kırıkkale İl Başkanı'ndan aday açıklaması

İlginizi Çekebilir

KÜ tanıtım günleri başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de başkanlar belli oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74202

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#