• Dolar
    32.300
  • Euro
    34.771
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
05:53

Öğleye kalan Süre

Randevu Sistemi Bitmiştir

Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Önal, tüm vatandaşların belediyeye ve kendisine rahatça ulaşabileceğini vurgulayarak, "Kırıkkale'de randevu alma sistemi bitmiştir!" dedi.


31 Mart 2024 seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Binası'nda partililere ve Kırıkkaleli vatandaşlara seslendi.

Önal, geçmiş dönemlerde Kırıkkaleli vatandaşların belediyeye ve belediye başkanına ulaşmakta zorlandığını ifade etti. Artık partizanlık, vatandaşa tepeden bakma ve ötekileştirme gibi uygulamaların sona erdiğini belirten Önal, "Kırıkkale'de sevgi, kardeşlik ve beraber kucaklaşma kazanmıştır. Bundan böyle, belediyenin kapısı herkese açıktır. Dileyen herkes, belediye başkanına rahatlıkla ulaşabilecek. Randevu alma işi artık tarihe karışmıştır. Belediye başkanıyla görüşmek için birilerini aşmak zorunda değil" dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale dahil Doktorlar yarın iş bırakıyor!

İlginizi Çekebilir

KALETEPE’DE EMANİ PERK FARKI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'den toplam 1 milyon 334 bin 923 araç geçiş yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36512

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#