• Dolar
    32.220
  • Euro
    35.337
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.519
KIRIKKALE
26°
07:5

Öğleye kalan Süre

Yahşihan’da Kazan’dan gövde gösterisi

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye Başkan adayı Umut Kazan, 13 kalan 31 Mart mahalli idareler seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.


Kazan, hafta sonu düzenlenen geniş katılımlı program ile Yahşihan halkından destek istedi.

Kırıkkale merkez ve ilçelerde 31 Mart mahalli idareler seçim çalışmaları halk buluşmalarıyla devam ediyor. Gündüz saha çalışması yapan adaylar, akşam saatlerinde ise geniş katılımlı programlar ile seçim çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Kırıkkale’ye bağlı Yahşihan ilçesi CHP Belediye Başkan adayı Umut Kazan, geniş katılımlı halk buluşması programı düzenledi. Programa Kırıkkale milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan adayı ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Belediye Başkan adayı Kazan’a destek olmak amacıyla halk buluşmasında Yahşihanlılara hitap etti. Yahşihan halkına ilçenin geçmiş ve geleceğine dair görüşlerini aktaran Önal, Kazan içen ilçe halkından destek istedi. ‘Güzel günlerde birlikte buluşacağız” sözleriyle hep birlikte kazanacakları vurgusunu yapan Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan adayı Önal, Yahşihan CHP Belediye Başkan adayını ilçe halkına emanet etti. Kalabalık halk CHP müziği eşliğinde kazan için sloganlar atarak program yerinden ayrıldılar.

İlginizi Çekebilir

Kaplan'dan kandil mesajı

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan şehit ailesine ziyaret

İlginizi Çekebilir

Şimşekler evinde berabere kaldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63535

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#