• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
26°

Sürücüler dikkat! Tüm EDS’ler çalışıyor

Kırıkkale Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, kentteki tüm EDS’lerin aktif olduğu ve akan trafikte araçların plakalarına yönelik kameralar olduğunu söyledi.


Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda EDS’ler hakkında sorulan soruya cevap veren Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, EDS’lerin 24 saat esasıyla çalıştığını ve Kırıkkale’de ki tüm EDS’lerin aktif olarak çalıştığını belirtti.

Müdür Başbuğ konuşmasında, “Şu anda aktif olmayan EDS’miz yok ve bulunduğu yer müsaitse ışık ihlallerini de tespit edebilecek noktalarda tespitleri yapıyor. Dolayısıyla oradaki kamera görüntüleri eğer buna cevap veriyorsa uygulama da yapıyoruz. EDS’ler tamamen araçların plakaların okunmasına yönelik kameralar. Hareketli değiller. Dolayısıyla akan trafik içerisindeki bir ihlale dair bunu kullanmak mümkün” dedi.

İlginizi Çekebilir

İyi Parti'de istifalar sürüyor

İlginizi Çekebilir

Yine ZAM geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de beklenen kar yağışı başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18851

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#