• Dolar
    32.208
  • Euro
    35.065
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.524
KIRIKKALE
27°
00:34

Öğleye kalan Süre

Şehit Çelebi Bozbıyık Nur geçidİ korku tüneli gibi

Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarını birbirine bağlayan Şehit Çelebi Bozbıyık Nur geçidinin günlerdir lambaları yanmıyor.


AİLELER KULLANAMIYOR

Nur Cami’sinin yanında olan ve Hürriyet Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayarak yaya ve araç trafiğine katkıda bulunan Şehit Çelebi Bozbıyık Nur Geçidinin lambaları haftalardır yanmıyor. Yaz Ayları nedeniyle Kırıkkale’nin en hareketli bölgesi olan Atatürk Bulvarına ulaşım sağlayan yollardan biri olan geçidin karanlık olması nedeniyle kadın ve aileler kullanamıyor. Günlerdir lambaları yanmayan geçit korku tünelini andırırken akşam saatlerinde kadın, çocuk ve aileler yollarını uzatmak zorunda kalıyor. Günlerdir lambası yanmayan geçidi kullanamayan vatandaşlar, duruma tepki göstererek bir yerin ışıklarını yakmak ne kadar zor olabilir? Diyerek yetkililerden çözüm bekliyorlar.

EN HAREKETLİ OLDUĞU DÖNEM

Şehit Çelebi Bozbıyık Nur geçidini sık kullanan vatandaşlar Belediyenin biran önce ışıkları yapmasını isteyerek “Bu geçit birçok mahalleyi birbirine bağlıyor. Bulvara gelenler kullanıyor, Adliyeye geçenler kullanıyor. Yaz ayları en hareketli olduğu dönem, özellikle akşamları yaz aylarında geçitteki yaya trafiği herkesin malumu. Alternatif yollar ya dolaştırıyor yada insanlar tepe tırmanmak zorunda kalıyor. Aileler karanlık nedeniyle bu yolu kullanamıyor. Kırıkkale Belediyesinden biran önce burayı yapmalarını ve ışıkları yakmalarını bekliyoruz. Nur Geçidi, karanlık geçit oldu” ifadelerini kullandılar.

 

İlginizi Çekebilir

Emniyet kaçakçılara göz açtırmıyor

İlginizi Çekebilir

AK Parti'de sürpriz bir isim

İlginizi Çekebilir

Bozkırın Bilgesi "Cengiz Aytmatov" paneli düzenlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91814

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#