• Dolar
    32.183
  • Euro
    35.028
  • Ç.Altın
    4.132
  • Altın
    2.526
KIRIKKALE
27°
02:48

İkindi'ye Kalan Süre

MHP adayı Ulusoy, projelerini anlattı

Kırıkkale MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, proje ve aday tanıtım toplantısıyla Kırıkkale için hazırlanan projelerini Anlattı. Toplantıya, çok sayıda davetli, STK temsilcileri ve MHP teşkilat üyeleri katıldı.


Kırıkkale MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, il kültür merkezinde düzenlenen toplantı ile Kırıkkale için hazırladığı projelerini açıkladı. MHP il, ilçe ve belde teşkilatları ile STK temsilcileri çok sayıda vatandaşın katıldığı proje ve aday tanıtım toplantısında, kendisine verilen destekten dolayı MHP teşkilatlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ulusoy, kendisine verilen vazifeden dolayı onur duyduğunu söyledi. Kırıkkale Belediyesinde 15 yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlatan MHP Belediye Başkan adayı Ulusoy, bir çok projeye katkıda bulunduğunu, Kırıkkale’nin Belediyecilik anlamında büyük çabalar gösterdiğini, Belediyecilik anlamında Kırıkkale’nin beklentilerine hakim olduğunu vurguladı. Kırıkkale halkının gönlünü kazanmak ve kente en iyi hizmeti verebilmek için aday olduğuna dikkat çeken Başkan adayı Ulusoy, “sizlerin desteği 31 Mart’ta yeni bir üretken Belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağım” dedi.

“Son yıllarda Kınkkale’miz, belediye hizmetlerinin dışında maalesef bir çok polemiklerle gündeme geldi. Belediye asli hizmetlerini yerine getiremeyecek bir yapıya dönüştü. Kırıkkale halkına, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kadar sabretmelerini ve seçimlerden galip çıktığımız zaman, belediye hizmetlerini kesintisiz alacağınızın teminatını da buradan vermek istiyorum.” Sözleriyle konuşmasını sürdüren Ulusoy, “ Kırıkkale halkına yapamayacağımız hiç bir hizmetin ve projenin sözünü seçim kampanyamız boyunca vermeyeceğiz.

Projelerimiz gerçekçi ve Kınkkale'nin ihtiyacına göre belirlenmiş projeler oldu. Belediyenin gelirleri ve giderleri zaten ortada. Biz Belediyenin gelir kaynaklanı da çok iyi biliyoruz, gider kaynaklannı da çok iyi biliyoruz. Çünkü olmayan bütçeyle olmayacak hayali projeler üretmek bize gerçekçi gelmiyor.” İfadelerinde bulundu.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Eğitim öğretime yönelik projeleri, gençlere yönelik projelerini, annelere yönelik projelerini, kimsesiz ve yardıma muhtaçlar için hazırlanan sosyal projelerinden de bahsettiği toplantıda, Kırıkkale’nin bir çok mahallesindeki kronikleşmiş sorunlarını da kısa zamanda çözeceğini belirtti. Şehirde sosyal ve kültürel projelere de ağırlık verileceğinin de altını çizen Başkan adayı Ulusoy, spor branşları dahil bir çok sosyal projelerin detayları hakkında kısa bilgiler verdi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ulusoy'dan kadınlara özel proje! KIRMEK merkezi geliyor!

İlginizi Çekebilir

AK Parti Kırıkkale SKM başkanını belirledi

İlginizi Çekebilir

Bayram dönüşü Kırıkkale'de trafik yoğunluğu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11903

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#