• Dolar
    32.241
  • Euro
    35.114
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
26°
03:15

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'yi EDS'den kurtaracak proje

Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, şehir içi trafiğinde yaşanan aksamalara neden olan ve araç sahipleri için bir yük haline gelen Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) uygulamasının sorumluluklarını azaltacaklarını açıkladı.


Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, şehir içi trafiğindeki aksamaları ve araç sahiplerinin EDS cezalarıyla karşılaşma endişesini gidermeye yönelik önemli adımlar attıklarını duyurdu. Ulusoy, ASELSAN ile yapılan protokolün şartlarını gözden geçirerek belediye sorumluluklarını azaltacaklarını belirtti.

ULUSOY: "BELEDİYE HALKA HİZMET EDECEK"

Ulusoy'un ifadelerine göre, EDS uygulamasından kaynaklanan cezaların vatandaşlar üzerindeki etkisini azaltmak için belediye yönetimi olarak sorumluluklarını yeniden değerlendireceklerini dile getirdi. Bunun yanı sıra, belediyenin halka hizmet etme anlayışını güçlendireceklerini vurgulayan Ulusoy, "Bizim yönetimimizde halk belediyeye değil, belediye halka hizmet edecek" şeklinde konuştu.

EDS UYGULAMASININ SORUMLULUKLARINI AZALTACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy:" Şehir içi trafiğinde aksamalara neden olan, araç kullanan vatandaşlarımıza kesilen cezalarla büyük bir yük haline gelen EDS uygulamasının sorumluluklarını azaltacağız. ASELSAN ile yapılan protokolün şartlarında revizeye giderek Belediye sorumluluklarını sizin cebinize uzanan bir el olmaktan çıkaracağız. Bizim yönetimimizde halk belediyeye değil, belediye halka hizmet edecek" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Bildik: Heyhat, bu kaçıncı veda!

İlginizi Çekebilir

Bisiklet federasyonu Samsun’da

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kırşehirliler Derneği ’nde bayramlaşma merasimi yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23792

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#