• Dolar
    32.219
  • Euro
    35.064
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.530
KIRIKKALE
26°
01:20

Öğleye kalan Süre

KIRIKKALE’NİN BİR ÜMİT’İ VAR

Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu başkanı Ümit Suluhan’ın yardımları hız kesmeden devam ediyor.Kırıkkale’de öksüz yetim kimsesizler Kırıkkale’nin bir Ümit abisi var diyor.


Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu Kurban Bayramı öncesi yine yetim ve öksüzleri sevindirmeye devam ediyor.Türkiye’nin dört bir yanından hayırseverlerin yardımı ile öksüz yetim gariban varsa Ümit Suluhan hemen yardımına yetişiyor. Kırıkkale´nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışlarını ulaştırıyor. Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu Kurucusu Ümit Suluhan Yönetimi ve üyeleri, her KurbanBayramı  olduğu gibi bu yılda yetim, öksüz, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını söyledi.

 BİR GÜN DEĞİL HER GÜN

Sadece bayramlarda değil her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını dile getiren Suluhan, hayırseverlerin yardımlarını hazırlanan yardım kolilerini ve giyim ,kurbanlık  ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi. Suluhan, “En önemli ibadetlerin başında gelen hayır hasanat, Allah´ın bize verdiği nimetlerin değerini anlamamızı sağlar.  Bu vesile ile hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.Bu yıl 19 küçük baş yüzlerce çocuk giydirdik,.haftalık ve günlük yaptığımız erzak yardımlarını ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizden geldiği kadar hemen ulaştırıyoruz.’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de eşiyle yakaladığı adamı tabanca ile öldürdü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Ankara arası otobüs ücretine zam geldi

İlginizi Çekebilir

Saygılı, Kırıkkale’de kadınlara yapılan hizmetleri anlattı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27292

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#