• Dolar
    32.319
  • Euro
    34.954
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
26°
04:25

İmsak'a Kalan Süre

Gönül Dağı’nda Kırıkkale rüzgarı

TRT’nin sevilen, beğenilen ve reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı’nda, Kırıkkaleli oyuncu Çağlar Yumuşak(42) 3 sezon 10 bölümle birlikte en çok diyaloglu bölüm oyuncusu olma başarısı gösterdi.


İKİ KAT FARK ATIYOR

Hemen hemen her bölümde değişik karakterleri canlandıran Çağlar Yumuşak, Gönül Dağı’nda Kırıkkale’nin ismini Gönüllere yazdı. Değişik karakterlere iyi bir performans sergileyen Yumuşak, önümüzdeki bölümlerde de değişik bölümlerde oynayacağını söyledi. Ticarettin yanında bir dönem radyoculuk yapan Yumuşak, “Gönül Dağı’nda oynamaktan dolayı son derece mutluyum. Gönül Dağı’nda örf adet ve törelerimiz canlandırıyor. Dizinin oynayacağı akşam bütün Türkiye diziye kilitleniyor. Dizi reyting rekorları kırıyor. En yakın rakibine iki kat fark atıyor. “dedi. 

 

GÖNÜL DAĞI 

Bozkırda bir Anadolu masalı. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, ilk bölümde izleyicilerin beğenisini kazanacak ekranlara kilitleyecek bir dizi. İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi. Çocukluk aşkı Dilek’le bir gün buluşma hayali kuran Taner’in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat… Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı... Bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali Yılki Atları. Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük. Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı’nı izlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanılacak bir dizi.

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

GÖKÇEK''Sanata ve sanatçıya sahip çıkın''

İlginizi Çekebilir

Düğünlerin gözdesi yarım gram altın tarih oluyor

İlginizi Çekebilir

Kutluca SP’den Belediyeye talip

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70740

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#