• Dolar
    32.186
  • Euro
    35.300
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.513
KIRIKKALE
26°
08:35

Öğleye kalan Süre

Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber!

Yeni yıla sayılı günler kala, bedelli askerlik ücretine büyük bir zam geleceği ifade edildi. 122 bin TL seviyesinde bulunan bedelli askerlik ücreti gelecek olan zam ile birlikte 180 bin TL’nin üzerine çıkabilir.


2024 yılına sayılı günler kala asgari ücret ve memur maaşları için görüşmeler devam ediyor. Bu maaşların belirlenmesinin hemen ardından ise Hazine ve Maliye Bakanlığı ‘Mali ve Sosyal Haklar’ genelgesini yayımlayacak. Bu genelge ile ise 6 aylık memur aylık katsayı oranı belirlenecek. Milli Savunma Bakanlığı ise bu katsayı oranı üzerinden bedelli askerlik ücretini açıklayacak. 
Kırıkkale de dahil olmak üzere Türkiye genelinde askerliğini bedelli olarak yapmak isteyen binlerce genç için kötü haber geldi. Şuan 122 bin 351 lira olan bedelli askerlik ücretinin, yeni yılda gelecek zam sonrası 180 bin liranın üzerine çıkabileceği ifade edildi. 

İlginizi Çekebilir

AKPARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI İÇİN İLK RAVUNT YARIN

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bir deprem daha!

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84379

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#