• Dolar
    32.222
  • Euro
    35.305
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.523
KIRIKKALE
26°
04:38

Öğleye kalan Süre

Balışeyh’te Dedelioğlu seçim irtibat bürosunu açtı

AK Parti'nin Balışeyh Belediye Başkan adayı Ali Dedelioğlu, seçim çalışmaları kapsamında seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.


Açılışa AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve beraberinde teşkilat üyeleri katıldı.

Dedelioğlu’’Sözlerime başlamadan önce, seçim büromuzun açılışı vesilesiyle sizlerle burada olmaktan duyduğum mutlululuğu ifade etmek istiyorum. Seçim büromuzun açılışı, inşallah, yenir bir döneme adım atmamızın başlangıcı olacaktır. Memleketimize ve siz değerli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Sizlere hizmet etmek ve şehrimizi yaşanılır kılmak için insan ve hizmet odaklı bir belediye Başkanlığı yaptım.Geçen süre zarfında, belediyede çalışan işçi ve memurlarımızın maaşlarını aksatmadan ödedim.Koltuğu devraldığımız ilk andan itibaren ilçemizin su problemini ivedilikle çözdük.2.Etap tokinin teslimini yaptıktan sonra, ilçemizi doğalgaza kavuşturmanın bahtiyarlığını yaşadık.

Ciddi bir problem haline gelen, kanalizasyon ve altyapı sorununu iller Bankası marifetiyle sukap projesinin içerisine dahil edilerek %50 hibeyle ilçemize kazandırdık.Allah izin verirse, sizlerin de desteğiyle 3. Etap tokinin başvurularının ilgili kurumlara gerekli müracaatlarının yapıldığını da sizlere müjdelemek isterim.Kıymetli misafirler, değerli balışeyhliler, tabii siyaset doğası gereği hizmet ve eser odaklı olması gerektiği kadar insan odaklı da olmalıdır.İşte ben de bu bilinçle, şehrin sadece fiziki sorunlarıyla ilgilenen bir belediye başkanı olmadım.

Hep sizlerden biri oldum.

Şehrimizin insanlarını etnik kökene dayalı olarak ayırmadım.Ben sen biz siz onlar demedim. Kapım herkese her zaman hep açıl oldu.Küslüğü dargınlığa ortadan kaldırmak, merhametli ve anlayışlı olmak hep birinci önceliğim oldu.Sizler beni bağrınıza bastınız ben de sizleri.  Bugün yine aynı heyecan ve arzuyu sizler de görmek benim en büyük bahtiyarlığım.

Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

Şimdi sizlere kısaca gelecek dönemdeki plan ve vizyon programımızdan bazı satırbaşlarını kuşağa anlatacağım.Öncelikle 4. Organize sanayi bölgesinin ilçemize, bölgemize vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.Hepinizinde bildiği üzere ilimizde 3 adet OSB bulunmaktadır.4.sanayi bölgesinin ilçemizde kurulması yönünde yoğun çabalar sarf etmiş bakan yardımcımız Ramazan Can beyefendiye, milletvekilimiz mustafa kaplana, Kırıkkale belediye başkanımız mehmet saygılıya il Başkanımız engin pehlivanlıya sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

Osb nedir? İlçemize sunacağı katkılar nelerdir?

Kıymetli misafirler organize sanayi bölgeleri gerek yatırım teşvik avantajları gerek bürokrasiden uzak hantal olmayan yapısı sayesinde ilçemizi sanayi yatırımcıları için cazip bir bölge haline getirecektir.Gümrük vergisi, kurumlar vergisi, sgk işveren payı desteği gibi onlarca kalemde sanayicilerimize avantajlar sunacaktır.Gelecekte dönemde, Kırıkkale’de yatırım nereye yapılır sorusunun cevabı inşallah Balışeyh olacaktır.Organize sanayi bölgemize gelen her yatırımcı ilçemize ve bölgemize bir katma değer yaratacaktır.

İlçe insanımız hızlı bir şekilde istihdam edilecek olup, işsizlik hızlı bir şekilde gerileyecek olup, gençlerimiz birer meslek sahibi olacaktır.Sizlerinde bildiği üzere 1. Etabı bitmiş 2. Etabı hali hazırda devam edeb Roketsan projesiyle ilgilide, kıymetli vekilim daha detaylı değinecektir ama, ben sadece bazı hususlara değinmek istiyorum.

Öncelikle Roketsan projesi sadece ilçemiz yahut ilimiz için değil bölge iller ve ülkemiz içinde stratejik önem sahip bir projedir.Ülkemizin savunma sanayisine, teknolojisine ve ekonomisine çok önemli katkılar sunacaktır.Buraya hepinizin dikkat etmesini istiyorum, Proje etaplar halinde hayata geçtikçe, iktidar partisinden seçilmiş bir belediye başkanı olarak söylüyorum bunu, projenin istihdam önceliği, gençlerimizin meslek sahibi bir şekilde kadrolu şekilde buralarda çakışma önceliği biz de olacak biz de. Bunu herkes duysun.

Allah’ın izni ve inayetiyle 4. Osb ve Roketsan projeleriyle birlikte Balışeyh bölgesinin parlayan Yıldızı gözbebeği olacak gözbebeği.İstihdam ve işsizlik sorunları temelli olarak ortadan kalkacak bundan emin olabilirsiniz.Sözlerime son vermeden önce, rakip başkan adaylarından birinin hakkımda söylediği mesnetsiz iddialarıyla ile alakalı çok kısa bir şeyler söylemek istiyorum.Arkadaşlar, devletin dili yazıdır. Elimdeki evrakları sizlere teslim ediyorum. Varsa iddiası olan hukukun bütün Yolları açıktır. Hodri meydan diyorum.Bir de şunu eklemek istiyorum arkadaşlar, yine bu mesnetsiz iddiaları ortaya atan kişi, yapılan hizmetlerle ilgili kendince bazı eleştirilerde bulunmaya çalışmış.Şimdi ben size şunu söylemek istiyorum. Bundan bakın sadece bir kaç ay önce kendisi ilçemizde yapılan hizmetlerle alakalı yoğun bir kampanya yürütüyordu. Ta ki ne zaman kendisi partimizden aday gösterilmedi bir kaç ay önce söylediklerini bir anda unutuverdi. Takdiri sizlere bırakıyorum.

Sizlerden ricam birliğimizi dirliğimizi bozmaya çakışan hiçbir siyasi propagandaya kulak asmamanızdır.

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Ofis açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyor

Sandığı sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

İlginizi Çekebilir

GÜNE ZAMLA UYANDIK

İlginizi Çekebilir

ANKETLERDE ERGİN FARKI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83130

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#